Prijzen


Onze prijzen zijn makkelijk en simpel. We hebben geen hoog- en laagseizoen prijzen. Wij vinden dat dit gebied elk seizoen de moeite waard is om te bezoeken. Zodoende maken we geen onderscheid in de prijzen.


Onze prijzen zijn als volgt:


  • Prijs per nacht € 475,00 euro (minimaal 3 nachten)
  • Prijs per week € 2500,00 euro

Overige kosten:


  • Opgemaakte bedden en bedlinnen pakket € 8,50 p.p
  • Toeristen en administratie. kosten € 2,00 p.p.p.n.
  • Eindschoonmaakkosten € 75,00


Onze prijzen zijn incl. gas, water, elektra en wifi. Wij waarderen het ontzettend als u de woning netjes achterlaat en het beddengoed van de bedden af haalt.


Bij boeking ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering. Hierin vragen we een aanbetaling van ongeveer 25% en enige weken voor uw aankomst vragen wij u het totaal bedrag te voldoen, dit wordt ook uitgelegd in de bevestiging.


Wij raden onze gasten altijd aan ook zelf een reis verzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van overmacht dat u uw verblijf gaat annuleren, kunt u dan een beroep doen op uw annuleringsverzekering.


Reserveringskalender


Deze kalender wordt dagelijks bijgewerkt, maar mocht u twijfelen, dan is het handig ons even een berichtje te sturen. Indien u wilt gaan boeken verzoeken wij u een bericht te sturen middels het contactformulier of door te bellen naar 06-22086852.